javascript:void(0) SearchReadShare: Η καλύτερη ώρα είναι αυτή της προσμονής!

23 Μαρτίου 2012

Η καλύτερη ώρα είναι αυτή της προσμονής!


Η καλύτερη αίσθηση, η ωραιότερη στιγμή είναι η ώρα της προσμονής! Της προσμονής για αυτό που θα έρθει! Ααααα, δεν το συζητώ! Ήδη έχω μπει σε αυτή την υπέροχη αίσθηση της... προσμονής.
Μα για τι άλλο; Για την αλλαγή ώρας! Πως και πως την περιμένω! Να «φωτίσει» λίγο περισσότερο τα απόγευματά μου! Μια ώρα, λοιπόν, μπροστά τα ρολογάκια μας το Σάββατο προς Κυριακή! Μια ώρα κέρδος, μέσα στη μέρα! Μια ώρα για να τη γεμίσουμε με ό,τι μας αρέσει! Και μη μου πείτε, πως έτσι θα κοιμόμαστε λιγότερο... Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή, θα έρθει και η ώρα του ύπνου… διαρκείας.

Όσο ζούμε, το καλύτερο είναι να χαιρόμαστε τις μέρες μας και να ζούμε τις ώρες μας σαν να ‘ναι οι … τελευταίες. Η ζωή είναι μία, άλλη δεν υπάρχει...

Ξέρω, ξέρω, η αλλαγή της ώρας την Άνοιξη, γίνεται για την εξοικονόμηση ενέργειας ανά τον πλανήτη. Αλλά εγώ το βλέπω και ως εξοικονόμηση χαρούμενων, φωτεινών στιγμών, για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Από τον Γενάρη παρατηρώ, μέρα με τη μέρα, αυτή την αλλαγή, πως κλέβει δηλαδή χρόνο η μέρα από τη νύχτα, και μου αρέσει τρελά! Γίνεται τόσο φυσικά… που η Άνοιξη φαντάζει ακόμα ομορφότερη. Σαν μια ανάσα παραπάνω! Σαν παραπάνω ζωή!


Εδώ και χρόνια δεν τα πάω καλά με τα ρολόγια, γιατί με αγχώνουν, με περιορίζουν, αφήστε που έχω κάνει και το τεστ χρόνου. Δηλ. πόση ώρα μου πήρε να κάνω μια δουλειά, κοιτώντας το ρολόι μου κάθε λίγο και λιγάκι, και πόση ώρα, όχι χωρίς να κοιτώ το ρολόι, αλλά να μην φοράω καν. Ε, δεν έχει καμία διαφορά. Επομένως συνειδητοποίησα ότι ήρθε η ώρα να βγάλω το ρολόι από το χέρι μου. Ούτε καν σαν κόσμημα δηλαδή. Εδώ και είκοσι χρόνια. Και νιώθω ακόμα καλά.

Ένα ρολόι φτάνει, ένα ρολόι στο σπίτι, που απλά, όταν το χρειαστώ θα το συμβουλευτώ. Και να δίνει και ένα ύφος! Απλά σαν διακοσμητικό! Και υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες και τύποι ρολογιών για να διαλέξουμε ποιο ταιριάζει στο σπίτι μας και στο χαρακτήρα μας:

Για τους κλασικούς τύπους που θέλουν ρολόι - διακοσμητικό:



Για όσους αγαπούν να προγραμματίζουν... τον καφέ τους!



Για όσες αγαπούν τις χειροτεχνίες!



Για όσους ακόμα αγχώνονται να προλάβουν τις δουλειές τους!



 Για τους ντιζαϊνάτους τύπους!



Για όσους αγαπούν τη μαγειρική και την κουζίνα τους!



Για τους "βιβλιοφάγους"...



Για όσους αγαπούν το ποδήλατο!



Για τους "μαθηματικούς" τύπους!



και τέλος, για τους "μουσικόφιλους"!



Άπειρες ιδέες και τύποι ρολογιών, δεν το συζητώ. Τελειωμό δεν θα είχε η ανάρτησή μου. Εσείς απλά διαλέγετε τι σας αρέσει, τι σας "πηγαίνει" περισσότερο.

Και μη ξεχάσετε, στις 2 το πρωί της Κυριακής, γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά, δηλ. να δείχνουν 3 το πρωί.

Καλές θερινές ώρες, ζεστές ανοιξιάτικες μέρες και συχνές απογευματινές βόλτες!


Πηγή φωτογραφιών: http://pinterest.com/


Αν σας άρεσε η ανάρτησή μου, μοιραστείτε την με τους φίλους σας!


Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο: