javascript:void(0) SearchReadShare: Έξυπνες κρεμάστρες!

20 Φεβρουαρίου 2012

Έξυπνες κρεμάστρες!

Όταν τύχει και βρεθώ σε κανένα ταβερνάκι, πάντα αυτό που με κάνει να νιώσω ευχάριστα, είναι το περιβάλλον του, η διακόσμησή του, η ζεστασιά που αποπνέει, τέλος πάντων, ό,τι είναι αυτό που θα το κάνει ξεχωριστό στα μάτια μου.

Καλά... καλά... το ξέρω, είναι και το φαγητό που προσφέρει, δε λέω..., αλλά αυτό έρχεται στη συνέχεια, αφού κάτσεις, δοκιμάσεις κλπ. Και να μην σας πω, πως, και κάποιο "πιάτο" να μην μας αρέσει, δίνουμε τόπο στην οργή, γιατί απλά περάσαμε υπέροχη βραδιά και νιώσαμε ζεστά όση ώρα είμασταν εκεί.

Τσιπουράδικο "Το Μελάκι" - Παγκράτι
Αυτή την καταπληκτική και έξυπνη ιδέα για κρεμάστα, την είδα στο τσιπουράδικο, "το Μελάκι", στο Παγκράτι και μου άρεσε πολύ. Πρωτότυπη ιδέα!

Πόσα αντικείμενα που έχουμε σπίτι μας, μπορούν να αλλάξουν χρήση, όταν τα βαρεθούμε; Τα περισσότερα, αν το καλοσκεφτούμε... Για ψαχτείτε... Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε χρήση σε αντικείμενα που πλέον έχετε βαρεθεί και τους δώσετε νέα πνοή; Άσε που θα αλλάξει και η διάθεσή σας!

Μια ακόμα σχετική "χρήση"...με καρέκλες-κρεμάστρες, βρήκα στο site, ">http://www.recyclart.org! Ανακυκλώνεις, κάνοντας ...τέχνη! Eπισκεφτείτε το site, για να πάρετε μια γεύση ...ανακύκλωσης υλικών!

http://www.recyclart.org

http://www.recyclart.org
Σε αυτές τις δύο παραλλαγές καρέκλα-κρεμάστρα, υπάρχει η εξής διαφορά σε σχέση με την πιο πάνω. Και οι δύο είναι κομμένες, και από αυτήν την πλευρά την στερεώνουμε στον τοίχο. Και έτσι εκμεταλλευόμαστε την πλάτη της καρέκλας! Καταπληκτική ιδέα! Εγώ ενθουσιάστηκα και πήρα ιδέα για το μικρό σπιτάκι στη Σαντορίνη.

Λίγη προσοχή θέλει στο πόσο επιδέξια θα κόψεις την καρέκλα (μάλλον θα χρειαστεί να την πάτε σε ξυλουργό, εκτός κι αν στο σπίτι υπάρχει ένας ...Μπομπ ο μάστορας χα χα), πόσα εκατοστά θα αφήσεις εκμεταλλεύσιμο χώρο έτσι ώστε να ακουμπάς τα χρήσιμά σου πάνω τους και τι χρώμα, φυσικά, θα τις βάψεις για να ταιριάζει στο χώρο που τις θέλεις! Μετά βάλτε τη φαντασία σας για το πως θα τις χρησιμοποιήσετε!


Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, μπορείς να το μοιραστείς με τους φίλους σου :))))


Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο: