javascript:void(0) SearchReadShare: Κασκόλ, Φουλάρι... Τα αγαπημένα αξεσουάρ!

28 Ιανουαρίου 2013

Κασκόλ, Φουλάρι... Τα αγαπημένα αξεσουάρ!

Τα αγαπημένα αξεσουάρ που συμπληρώνουν το ντύσιμό μας! Ένα κομμάτι ύφασμα, είτε ένα κομμάτι από μαλλί πλεκτό, στο κατάλληλο χρώμα και φορώντας το γύρω από το λαιμό μας -με διάφορους τρόπους- απογειώνει το στυλ μας! Αλλάζει αλλά και μεταμορφώνει το look μας!

www.thecashmeregallery.com
Είτε κασκόλ είτε φουλάρι είναι ένα αξεσουάρ που φοριέται όλες τις ώρες και σε όλες τις εξόδους μας. Μας ζεσταίνει τον χειμώνα (τα πλεκτά ειδικότερα), μας "φωτίζει" το πρόσωπο (ανάλογα το χρωματισμό του) αλλά και δίνει το "τελικό" ύφος του ντυσίματός μας. Άλλωστε οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά... Προσωπικά δεν το αποχωρίζομαι ποτέ!

Προσοχή, λίγο στο χρώμα ή στην απόχρωση. Πριν αγοράσετε το φουλάρι που σας τράβηξε την προσοχή, δοκιμάστε το. Επειδή είναι ένα αξεσουάρ που είναι πολύ κοντά στο πρόσωπό μας, ένα ακατάλληλο χρώμα, μπορεί να δείξει την όψη μας χλωμή και κουρασμένη. Είτε να μην ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών μας. Για αυτό, μην μας πιάνουν οι ντροπές... Δοκιμάζουμε για να αγοράσουμε...

dressedtoat.wordpress.com

Μια μικρή συμβουλή, ειδικά για τα φουλάρια: Επειδή το φουλάρι μπορούμε και το φοράμε και αφού βγάλουμε το παλτό μας, όταν είναι γυρισμένο γύρω από το λαιμό μας δυο τρεις φορές, δημιουργεί ένα όγκο, τέτοιο που -για αισθητικούς λόγους- αποφεύγουμε τα πολύ μεγάλα σε μάκρος σκουλαρίκια. Αφήστε που συνεχώς θα "πιάνονται" πάνω στο κασκόλ μας... Προτιμήστε μικρά και κομψά σκουλαρίκια. Την "πρωτιά" την έχουμε δώσει στο φουλάρι μας... και το αξίζει!

blog.thefind.com

Πως και με ποιούς τρόπους φοριέται
Δεν υπάρχει κάποιος μυστικός τρόπος για το πως πρέπει να φορεθεί το κασκόλ ή το φουλάρι. Περάστε το γύρω από το λαιμό σας, αφήστε τις άκρες του να κρέμονται προς τα κάτω, καθήστε μπροστά από τον καθρέφτη σας και πειραματείστε!
Αν όμως θελήσετε να πάρετε μια "μικρή" ιδέα, κοιτάξτε καλά τις φωτογραφίες. Στην περιπλάνησή μου για αυτό το θέμα, "έπεσα" πάνω σε ένα καταπληκτικό site: http://www.scarves.com που δείχνει ένα σωρό τρόπους και συγχρόνως τα βήματα που ακολουθούμε για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Απολαύστε μερικά εδώ και τα υπόλοιπα δείτε τα στο παραπάνω site.




Ναι..ναι.. ακόμα κι έτσι μπορεί να φορεθεί... Αρκεί να σας πηγαίνει στο στυλ σας. Μη ντρέπεστε... δοκιμάστε και επιλέξτε το ή απορρίψτε το. Πειραματιστείτε!

girlscosmo.com
Και στα μικρά μας, το φουλάρι τους πάει... γάντι! Από μικρά άλλωστε τους μαθαίνουμε τρόπους ντυσίματος, έτσι δεν είναι; Τολμήστε το!

girlandmouse.com
Και μη μου πείτε πως δεν δίνει έναν ωραίο στυλ και στον άντρα! Αρκεί να ξέρει να το... υποστηρίζει!

www.seducingwithstyle.com
Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο πάνω μας, από το να φοράμε κάτι που να μας ταιριάζει και να μας χαρακτηρίζει. Δεν είναι μόδα το κασκόλ ή το φουλάρι. Είναι ένα όμορφο αξεσουάρ για πάντα!




Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου