javascript:void(0) SearchReadShare: Ρεβεγιόν με φίλους στο σπίτι!

18 Δεκεμβρίου 2013

Ρεβεγιόν με φίλους στο σπίτι!





Γιορτάστε με μικρό κόστος! Την ώρα που η οικονομική κρίση «χτυπάει» δυνατά την πόρτα μας, εμείς σαν εφευρετικοί άνθρωποι που είμαστε, δημιουργούμε «αντιστάσεις»!


Η αλήθεια είναι ότι περνάμε δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, τα μνημόνια ακολουθούν το ένα το άλλο και βλέπουμε τα οικονομικά μας να εξανεμίζονται. Ειδικά, αυτές τις γιορτινές ημέρες που έρχονται, πιάνουμε τον εαυτό μας να σκέφτεται, πως και με ποιο τρόπο θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τα έξοδα των εορτών, είτε αυτό αφορά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είτε τα δώρα που θέλουμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας, είτε ακόμα και για τις μικρές εξόδους μας που τόσο μας έχουν λείψει.

Σας προτείνω τρόπους να περάσετε καλά και να μην το «βάλετε κάτω»! Τελεία και παύλα! Δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να σκέφτεται τι έκανε πέρυσι, πρόπερσι και το γνωστό σε όλους «κάθε πέρσι και καλύτερα». Όχι!

Σκεφτόμαστε μόνο, πως θα περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα, φέτος. Χωρίς πολλά έξοδα μεν, αλλά με καλή διάθεση και έξυπνες επιλογές δε, γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα! Με καλούς φίλους ή με αγαπημένους συγγενείς! Γιορτάζουμε, χαιρόμαστε και επικοινωνούμε με τους φίλους μας, αυτές τις γιορτινές μέρες, γιατί απλά το χρειαζόμαστε! Το έχουμε πιο πολύ ανάγκη τις μέρες των γιορτών.

Βγείτε έξω, απολαύστε το γιορτινό κλίμα, περπατήστε, αναπνεύστε βαθιά, και χαμογελάστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξετρυπώστε όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη αυτή την περίοδο.

Σε πείσμα όλων, δημιουργούμε το καλύτερο γιορτινό τραπέζι, με φαντασία και με υλικά που δεν κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Είτε καλέσουμε φίλους στο σπίτι μας, είτε είμαστε εμείς καλεσμένοι τους, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να οργανώσετε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Κυρίως το «κομμάτι» της επιλογής των φαγητών που θα σερβιριστούν στο γιορτινό σας τραπέζι. Συζητήστε με τους φίλους σας την ιδέα αυτή, επιλέγοντας δημιουργικές και οικονομικές λύσεις. Κανονίστε ποιος και τι μπορεί να μαγειρέψει και ποιος θα αναλάβει να φέρει το κρασί. Επίσης, άλλος φίλος μπορεί να προσφέρει τα γλυκά που έφτιαξε και θα ήθελε να μοιραστεί τη δημιουργικότητά του. Σκεφτείτε ότι με αυτόν τον τρόπο το κόστος για το γιορτινό τραπέζι μοιράζεται καθώς θα μοιραστείτε τα έξοδα.



Φτιάξτε το αγαπημένο σας φαγητό, δημιουργήστε και στο δικό σας σπίτι το γιορτινό κλίμα με μυρωδιές και χρώματα. Μοιραστείτε τις ώρες αυτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συντονιστείτε στον αγαπημένο σας σταθμό ή ακούστε το αγαπημένο σας cd. Αφήστε να σας πλημμυρίσει ευχάριστα η μουσική και χαρείτε τις ώρες αυτές. Είναι τόσο απλό.

Ένα καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό με άφθονο κρασί μπορούν ν’ αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή, από ό,τι το μενού ενός εστιατορίου. Δοκιμάστε νέες γεύσεις, πειραματιστείτε και δώστε χαρά σε σας και στην παρέα σας.

Κάντε μια λίστα με τ’ αγαπημένα σας τραγούδια που θέλετε ν’ ακούσετε κατά τη διάρκεια του φαγητού με τους φίλους σας και μη ξεχνάτε πόσο εύκολα ξεκινά ένα μικρό πάρτι.

Χορέψτε και διασκεδάστε με την παρέα σας… άλλωστε ποιος θα σας εμποδίσει;

Στο τέλος αυτής της γιορτινής ημέρας, εκείνο το ξημέρωμα… θα έχετε νιώσει απερίγραπτη χαρά και ολοκλήρωση.

Καλές Γιορτές να έχουμε όλοι μας!











Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου