javascript:void(0) SearchReadShare: Καλό Φθινόπωρο..., μα το Καλοκαίρι είναι το κάτι άλλο!

24 Σεπτεμβρίου 2013

Καλό Φθινόπωρο..., μα το Καλοκαίρι είναι το κάτι άλλο!

Μέρες τώρα είναι που έχω επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά μία το ένα μία το άλλο, δεν υπήρξε χρόνος για το blogάκι μου. Mέχρι να προσαρμοστώ στα της Αθήνας καθημερινά και τρεχούμενα, κόντεψε να περάσει και ο Σεπτέμβρης :))))

Πριν λίγο διάβαζα την καλοκαιρινή μου ανάρτηση που δημοσίευσα από το νησί, και αμέσως σκέφτηκα πόσο γρήγορα πέρασε το καλοκαίρι.... Πότε μπήκε το φθινόπωρο ούτε που το κατάλαβα... και δεν μας ρωτάει καν... να μπω ή να μην μπω;... :)))))

Ήδη γέμισε το μυαλό μου από όλα αυτά που έχω φτιάξει και που θα ήθελα να δημοσιεύσω και μπλοκάρω... χρειάζομαι χρόνο, λίγο ακόμα χρόνο να βάλω μια τάξη στο υλικό μου...
Αλλά ας είναι, σήμερα έγινε η αρχή... 

Ό,τι κι αν έφτιαξα, δημοσιεύοντάς τα θα με συντροφεύουν τις φθινοπωρινές βραδιές και θα αναπολώ όλες τις στιγμές... Και τις καλές και τις αγχωτικές, αλλά και τις άλλες... τις δύσκολες...

Ελπίζω να φανώ χρήσιμη σε όσους τολμήσουν να πειραματιστούν σε αυτές τις απλές δημιουργίες, όπως χρήσιμες μου φάνηκαν πολλές αναρτήσεις από ελληνικά και ξένα blogs, που είχα επισκεφθεί. Και μετά άφησα τη φαντασία μου... ελεύθερη.

Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!:))))))))


Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο: