javascript:void(0) SearchReadShare: Με γιορτινή διάθεση!

5 Δεκεμβρίου 2012

Με γιορτινή διάθεση!

Για όσους σήμερα στολίζουν το σπίτι τους, για όσους έχουν γιορτινή διάθεση ή ακόμα καλύτερα για όσους προσπαθούν, σε πείσμα των καιρών, να νιώσουν γιορτινά και να στολίσουν το σπίτι τους με φυσικά υλικά θέλοντας να αυτοσχεδιάσουν, τι πιο καλύτερο από το στόλισμα των... πορτοκαλιών με γαρύφαλλο, σωστά... το μπαχαρικό!

Διαλέγουμε δυο τρία πορτοκάλια μικρού μεγέθους και αρχίζουμε να τα τρυπάμε δημιουργώντας σχέδια από τη φαντασία μας είτε παίρνοντας ιδέα από τις παρακάτω φωτογραφίες.


Δείτε τι όμορφα φαίνονται, και δεν φαντάζεστε πόσο ευωδιάζει ο χώρος του σπιτιού μας. Για όσες έχουν υπομονή και διάθεση, κάνουν με το μαχαιράκι και τα σκαλίσματα, όμορφα φαίνονται...

Εναλλακτικά, μπορούμε να πάρουμε μια πιατέλα, και αφού τοποθετήσουμε διάφορα φύλλα ή κοτσανάκια από Δάφνη, Πεύκο, Έλατο κλπ., αρχίζουμε να γεμίζουμε την πιατέλα από τα πορτοκάλια που φτιάξαμε, δυο τρεις μπάλες χριστουγεννιάτικες, δυο τρία κουκουνάρια και σε μια άκρη γεμίζουμε την υπόλοιπη πιατέλα με διάφορους καρπούς, δηλ. αμύγδαλα, καρύδια, κάστανα κλπ.


Επειδή δεν διέθετα μεγάλη πιατέλα, χτες που ήθελα να φτιάξω κι εγώ κάτι σχετικό, αρκέστηκα σε μια μικρή παραλλαγή, όπως αυτή παρακάτω :))))


Και επειδή, χρειαζόμαστε πού και πού και καμιά καλή πρόταση για το στολισμό του σπιτιού μας γενικότερα, περάστε μια βολτίτσα από δω - και πάρτε μπόλικες ιδέες... είναι η αλήθεια ότι είναι πολύ όμορφες και απλές ιδέες...

Καλές γιορτινές μέρες να περάσουμε :))))



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου