javascript:void(0) SearchReadShare: Eίσαστε για θέατρο;

4 Φεβρουαρίου 2012

Eίσαστε για θέατρο;

Σίγουρα η απάντησή σας είναι θετική! :)))) και η δικιά μου επίσης, αν με ρωτούσαν! Είναι από τις αγαπημένες μου εξόδους, κυρίως το χειμώνα, κι αν συνοδεύεται και από ένα καφεδάκι πριν την παράσταση κάπου κοντά στο θέατρο, είναι υπέροχη έξοδος χαλάρωσης.

Και επειδή, κάθε χρόνο, προσπαθώ να ξεκλέβω λίγο χρόνο για αυτή μου την απόλαυση, προτιμώ να την κάνω όσο γίνεται οικονομικότερα, και φέτος ειδικά, μη το συζητάτε καθόλου, είναι επιτακτική η ανάγκη και για ψυχαγωγία αλλά και με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Και επειδή έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή των εισιτηρίων από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας για τις θεατρικές παραστάσεις 2012, για αυτό και σας το θυμίζω...
 
Καλό θα είναι να προτιμήσετε να πάτε -αν είναι κοντά σας βέβαια- σε κάποιο παράρτημα του οργανισμού, παρά στα κεντρικά στην Αθήνα, γιατί εκεί γίνεται ...χαμός. Δείτε στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ, ποιό από τα παραρτήματα σας βολεύει και πηγαίνετε.

















Μη ξεχνάτε πως δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι τα εισιτήρια, γιατί λοιπόν να αφήσουμε την ευκαιρία για λίγο χαλάρωση και διασκέδαση να πάει χαμένη;
Άλλωστε τα έχουμε πληρωμένα, δεν μας τα χαρίζουν (γίνονται κρατήσεις κάθε μήνα μέσω της ασφάλισής μας). Γιατί λοιπόν να μη χαρούμε δυο ώρες ξενιασιάς βλέποντας τους αγαπημένους μας ηθοποιούς σε κάποια παράσταση;
Βέβαια, όσοι έχετε ήδη πάει, πιθανόν και να προλάβατε τις παραστάσεις τις οποίες θέλατε να δείτε έτσι κι αλλιώς. Για εσάς που δεν έχετε προλάβει ακόμα, μπορείτε να δείτε on line, τι εισιτήρια έχουν απομείνει για τα θέατρα που επιθυμείτε, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι εδώ και ένα μήνα γίνεται η διάθεσή τους.

Ακόμα εδώ είστε; Ξεκινήστε τώρα να μαζεύεται τα δικαιολογητικά. Άλλωστε Κυριακή είναι, χρόνος υπάρχει, για ψάξτε καλύτερα... που να έχετε ...καταχωνιάσει αυτά τα χαρτιά άραγε...;

Τα δικαιολογητικά είναι:
Για τους εργαζόμενους: Aτομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας (αν υπάρχουν προστατευόμενα μέλη), Αστυνομική ταυτότητα και τέλος, το Εκκαθαριστικό σημείωμα του 2011.
Για τους συνταξιούχους: Όλα τα παραπάνω, συν την Αρχική απόφαση σύνταξης.

Αν δεν προλαβαίνετε οι ίδιοι να πάτε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την παραλαβή των εισιτηρίων, μην αγχώνεστε, μπορεί να πάει κάποιος συγγενής σας αντί εσάς.

Καλή διασκέδαση λοιπόν!

 




Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια: